Aiwa Reizen biedt individuele rondreizen op maat aan naar Sri Lanka. Onze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie. Bij ons kunt u precies aangeven wat uw reiswensen zijn en op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. U kunt vertrekken wanneer u wenst en logeren in de accommodatie die past bij uw budget. En of u nu met uw partner reist, met het hele gezin of een bevriend stel; voor elk reisgezelschap maken we een passende droomreis.
U kunt via de website een offerte aanvragen. Maar aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u deskundig advies kunnen geven.
Bent u enkel in de avonduren telefonisch bereikbaar ? Vul dan het ‘bel mij terug’ verzoek in op de website. Dan bellen we u terug op het door u gewenste tijdstip.

Sri Lanka; tropische parel in de Indische oceaan. Het land is de perfecte combinatie van cultuur, natuur en relaxen aan het strand. De reisafstanden zijn vrij klein en dat is erg prettig want op die manier kunt u heel veel zien in relatief korte tijd.
In Sri Lanka is er heel wat moois te ontdekken: de boeddhistische grottempels in Dambulla, de Leeuwenrots in Sigirya, de oude koningsstad Polonnaruwa en de druk bezocht Tempel van de Tand in Kandy. Het zijn stuk voor stuk monumenten die prijken op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Uiteraard mag een jeepsafari in één van de vele nationale parken niet ontbreken. 
U rijdt er langs rijstvelden en heuvels vol theeplantages. En dan zijn er nog de palmstranden waar het heerlijk ontspannen is.
De keuken van Sri Lanka is lekker pittig en verse vis of een curry staan dagelijks op het menu; net als heerlijk vers fruit.  En wat is er mooier dan uw reis afsluiten in een luxe resort op de Malediven waar u op en top verwend wordt. Gaat u met ons mee?  

Pinawella olifantenweeshuis Sigiriya Leeuwenrots
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier