Aiwa Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar Nepal. Onze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie. Bij ons kunt u precies aangeven wat uw reiswensen zijn en op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. U kunt vertrekken wanneer u wenst en logeren in de accommodatie die past bij uw budget. En of u nu met uw partner reist, met het hele gezin of een bevriend stel; voor elk reisgezelschap maken we een passende droomreis.
U kunt via de website een offerte aanvragen. Maar aarzel vooral niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u deskundig advies kunnen geven.
Bent u enkel in de avonduren telefonisch bereikbaar ? Vul dan het ‘bel mij terug’ verzoek in op de website. Dan bellen we u terug op het door u gewenste tijdstip.

Het kleine Nepal wordt groots ! Door Forbes bestempeld als één van de tien ‘coolste’  bestemmingen voor 2015. Wij laten u graag een kijkje nemen in dit verrassende land en nemen u graag mee naar deze top bestemming.
Dompel u onder in de rijke historie van Kathmandu en de koningssteden Patan en Bhaktapur waar u aan het houtsnijwerk merkt dat de Nepali echte vakmensen zijn. U maakt er kennis met het boeddhisme en hindoeïsme en gaat op safari in het Chitwan Nationaal park om neushoorns en ander wildlife te spotten. En last but not least is Nepal hét land voor elke bergliefhebber. Wat dacht u van een ontbijt met zicht op de Everest ? Of gaan hiken rondom Pokhara ? Tijdens elke wandeling maakt u in de kleine dorpjes kennis met de lokale bevolking en geniet u van de spectaculaire uitzichten op het omliggende Annapurna massief. En wees gerust; u hoeft geen geoefende bergbeklimmer te zijn. Voor iedereen is er een geschikte wandeling te vinden die aansluit bij uw conditie en wensen. Voor ieder wat wils dus in Nepal.

WIJ ORGANISEREN OOK COMBINATIEREIZEN MET INDIA.

Bodnath ogen Bhaktapur
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier