Geen land is zo divers als India! Een rondreis door India is een onvergetelijke ervaring en een prikkeling van al uw zintuigen. Het is een opeenvolging van diverse indrukken en India is dan ook niet te vatten in één woord. Het is een land vol geuren en kleuren! Het is vuil maar ook zo mooi. Het is er altijd druk en toch zijn er ook hele rustige plaatsen te vinden.  Het is een land dat u raakt.
Tijdens uw vakantie in India maakt u kennis met een rijke historie, fascinerende cultuur, een veelheid aan religies en goden, afwisselende natuur en een uitmuntende keuken.
In de woestijnprovincie Rajasthan ziet u imposante forten en prachtige paleizen. In Zuid India is er de koele zeebries, het koloniale verleden, kleurrijke tempels en de vele palmbomen. Deze geven een eigen karakter aan een reis door het zuiden van India. In het noorden bevindt zich Ladakh. Dat doet denken aan Tibet met de vele Tibetaanse kloosters, wapperende gebedsvlaggen, het woeste landschap en de besneeuwde Himalaya bergtoppen. Orissa is dan weer het toneel van vele kleurrijke stammen en markten.  En voor de lekkerste thee gaat u naar Darjeeling.
Door India reizen is een moeilijke keuze maken tussen mooi, mooier, mooist. Door de vele reizen die Aiwa adviseurs door India maken, kunnen zij u helpen een onvergetelijke ervaring samen te stellen.

WIJ ORGANISEREN OOK COMBINATIEREIZEN MET NEPAL

Amritsar gods kleurpoeder
website maken Chinees rijstpapier