Aiwa Reizen biedt individuele reizen op maat aan naar India. Onze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie. Bij ons kunt u precies aangeven wat uw reiswensen zijn. U kunt vertrekken wanneer u wenst en logeren in de accommodatie die past bij uw budget. En of u nu met uw partner reist, met het hele gezin of een bevriend stel; voor elk reisgezelschap maken we een passende droomreis.
U kunt via de website een offerte aanvragen. Maar aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u deskundig advies kunnen geven.
Bent u enkel in de avonduren telefonisch bereikbaar ? Vul dan het ‘bel mij terug’ verzoek in op de website. Dan bellen we u terug op het door u gewenste tijdstip.

Geen land is zo divers als India! Een rondreis door India is een onvergetelijke ervaring en een prikkeling van al uw zintuigen.  Het is een opeenvolging van diverse indrukken en India is dan ook niet te vatten in één woord. Het is een land vol geuren en kleuren! Het is vuil maar ook zo mooi. Het is er altijd druk en toch zijn er ook hele rustige plaatsen te vinden.  Het is een land dat u raakt.
Tijdens uw vakantie in India maakt u kennis met een rijke historie, fascinerende cultuur, een veelheid aan religies en goden, afwisselende natuur en uitmuntende keuken.
In de woestijnprovincie Rajasthan wordt u bedolven onder imposante forten en prachtige paleizen. In Zuid India is er de koele zeebries, het koloniale verleden, kleurrijke tempels en de vele palmbomen. Deze geven een eigen karakter aan een reis door het zuiden van India. In het noorden bevindt zich Ladakh. Dat doet denken aan Tibet met de vele Tibetaanse kloosters, wapperende gebedsvlaggen, het woeste landschap en de besneeuwde Himalaya bergtoppen. Orissa is dan weer het toneel van vele kleurrijke stammen en markten.  En voor de lekkerste thee gaat u naar Darjeeling.
Door India reizen is een moeilijke keuze maken tussen mooi, mooier, mooist. Door de vele reizen die Aiwa adviseurs door India maken, kunnen zij u helpen een onvergetelijke ervaring samen te stellen.

WIJ ORGANISEREN OOK COMBINATIEREIZEN MET NEPAL

Amritsar gods kleurpoeder
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier