Aiwa Reizen organiseert individuele reizen op maat naar China. Onze voorbeeldreizen kunt u direct boeken. Maar deze reizen dienen vooral ter inspiratie. Bij ons kunt u precies aangeven wat uw reiswensen zijn en op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. U kunt vertrekken wanneer u wenst en logeren in de accommodatie die past bij uw budget. En of u nu met uw partner reist, met het hele gezin of een bevriend stel; voor elk reisgezelschap maken we een passende reis.
U kunt via de website een offerte aanvragen. Maar aarzel vooral niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u deskundig advies kunnen geven. Met China heeft Aiwa immers een bijzondere band. Eva heeft in China gewoond; gewerkt en de Chinese taal gestudeerd.
Bent u enkel in de avonduren telefonisch bereikbaar ? Vul dan het ‘bel mij terug’ verzoek in op de website. Dan bellen we u terug op het door u gewenste tijdstip.

China heeft zoveel te bieden dat u eigenlijk niet alles in één reis kunt vatten. Het land is een combinatie van bruisende wereldsteden en kleine plattelandsdorpen waar de tijd heeft stil gestaan. In het noorden wordt u bedolven onder de eeuwenoude culturele erfenis van het land. U wandelt op de Chinese Muur, bezoekt het Terracottaleger en bewondert enkele indrukwekkende Boeddhistische grotten.  In het zuiden ontmoet u kleurrijke minderheden en bent u verwonderd over het magnifieke karstgebergte bij Yangshuo en de bergen vol rijstterrassen. Dan is er nog het hippe Shanghai met de omliggende waterdorpen. Het westen heeft voor u veel Tibetaanse cultuur in petto en op de Zijderoute vraagt u zich af of u echt wel in China bent. In China heeft elke provincie en elke streek zijn eigen keuken. De veelheid aan ingrediënten en bereidingswijze laten u genieten van een duizend jaar culinaire traditie. Kortom, een reis door China is heel afwisselend en blijft inspireren.

fries Lamatempel Beijing Yuyuan garden Shanghai
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier