Aiwa Reizen biedt individuele rondreizen aan naar Cambodja. Onze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie. Bij ons kunt u precies aangeven wat uw reiswensen zijn en op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. U kunt vertrekken wanneer u wenst en logeren in de accommodatie die past bij uw budget. En of u nu met uw partner reist, met het hele gezin of een bevriend stel; voor elk reisgezelschap maken we een passende droomreis.
U kunt via de website een offerte aanvragen. Maar aarzel vooral niet om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u deskundig advies kunnen geven.
Bent u enkel in de avonduren telefonisch bereikbaar ? Vul dan het ‘bel mij terug’ verzoek in op de website. Dan bellen we u terug op het door u gewenste tijdstip.

Cambodja is een land met vele architectonische hoogstandjes, eeuwenoude tempels, een fascinerende geschiedenis en een schitterende natuur.
Wie Cambodja zegt, denkt meteen aan de tempels van Angkor. Maar Cambodja is zoveel meer.
Phnom Penh is een charmante stad en heeft veel moois te bieden ondanks de getuigenissen van vreselijke gruweldaden uit het verleden. In Siem Reap is het uitgebreide tempelcomplex van Angkor een absolute must. Maar de drijvende dorpen in de omgeving zijn net zo interessant. Cambodja heeft een prachtige kustlijn waar u heerlijk kunt relaxen onder het genot van een lekker drankje. En in het oosten wordt u verrast door een groene natuur die uitstekend geschikt is voor één- of meerdaagse wandelingen. Dan zijn er nog de talloze kleine dorpen die u onderweg ziet gelegen te midden van de vele rijstvelden. En verder kunt u hier genieten van een heerlijke keuken vol verse ingrediënten. Onderweg ervaart u vast de warme gastvrijheid van de vriendelijke Khmerbevolking. Laat u betoveren door Cambodja.  

WIJ ORGANISEREN OOK COMBINATIEREIZEN MET VIETNAM


Angkor daken Royal palace lelies
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier