Katmandu - Gokarna Forest Resort

Gelegen op het voormalige koninklijke jachtdomein wacht u een koninklijke ontvangst, Met eigen Golfbaan en zwembad voorzien ruime kamers in een rustige atmosfeer u van een prima ontspanning van een drukke dag stad. Er is een fitness centrum en een viertal restaurants met Thaise en Chinese gerechten.

 
 

BhaKtapur - Heritage hotel

Het eerste luxe hotel in Bhaktapur ligt op een paar minuten van het centrum. Het hotel is ingericht met lokale kunst en handwerk met name de bekende keramiek.

 
 

Bandipur - The Old Inn

Het in twee Newari huizen gevestigde Old Inn is een charmant hotel in het midden van het autovrije centrum van Bandipur. Met veel authentieke ornamenten en een dakterras met prachtige uitzichten over de vallei en een eigen tuin een unieke ervaring. Het hotel is in 2012 gerenoveerd en de kamers beschikken hier over eigen badkamers. 

 
 

Pokhara - Atithi resort

In het centrum van Pokhara vind u het Atithi, wat letterlijk gast betekend. De combinatie van Mount Fishtail en het Fewa Meer bieden een eeuwige inspiratie van schoonheid. Het Atithi is een onder moderne architectuur gebouwd hotel met een rosewood interieur me alle luxe van een modern hotel.

 
 

Chitwan - Kasara resort

Direct gelegen aan het Chitwan National Park biedt het Kasara eenvoudige luxe in de jungle. Grote kamers met eigen voorzieningen in de stijl van de omgeving geven een heerlijk rustpunt met een zwembad, spa en massage faciliteiten.

 

 

Offerte aanvragen
Bodnath ogen Bhaktapur
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier