Reis – en annuleringsverzekering

Bij de voorbereiding van uw reis mag een verzekering niet ontbreken. Aiwa Reizen stelt een reisverzekering verplicht. Tevens raden wij u ten zeerste aan een goede annuleringsverzekering af te sluiten.
Zonder reisverzekering kunt u namelijk tijdens uw vakantie onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten. En een annuleringsverzekering is er voor het geval u niet op reis kunt vertrekken of uw vakantie vroegtijdig moet beëindigen.
Aiwa Reizen werkt samen met Allianz Global Assistance. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld en beschikt wereldwijd over eigen alarmcentrales. De medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Allianz schakelt ter plaatse altijd de beste artsen of ziekenhuizen in.
Waar u ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Bij Aiwa Reizen hebt u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reis – en / of annuleringsverzekering. Indien u meerdere keren per jaar reist, is een doorlopende verzekering voordeliger. Zorg er ook altijd voor dat u Werelddekking hebt.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook terecht op de website van Allianz Global Assistance.

Indien u zelf elders een verzekering hebt, is het raadzaam te kijken of de dekking voldoende is voor uw reis. En check ook of u werelddekking hebt.

 

Aiwa Reizen biedt volgende verzekeringen aan :

Kortlopende reisverzekering
Deze verzekering omvat altijd: S.O.S. hulpverlening, bagage, medische kosten en reisongevallen. U kunt dit uitbreiden met een dekking voor geld en reischeques ( tot € 750,-) en bijzondere (winter)sporten. Daarnaast kunt u kiezen uit pakket A,B en C.

Prijs pakket A met werelddekking : € 2,50 per persoon per dag
Prijs pakket B met werelddekking : € 3,00 per persoon per dag
Prijs pakket C met werelddekking : € 3,50 per persoon per dag

Kortlopende annuleringsverzekering
Indien u een kortlopende annuleringsverzekering afsluit, krijgt u bij annulering voor aanvang van de reis de annuleringskosten vergoed. Indien u onverwachts uw reis moet afbreken dan krijgt u voor de niet genoten vakantiedagen de kosten vergoed.

De premie bedraagt 5,5% van de totale reissom.

Kortlopende dubbel-zeker annuleringsverzekering
Met de dubbel-zeker variant speelt u op safe. Indien u eerder huiswaarts moet, dan krijgt u de volledige reissom terug; tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van uw vakantie.

De premie bedraagt 6% van de totale reissom.

Bij bovenvermelde kosten komt nog 21% assurantiebelasting.
En de poliskosten bedragen € 4,50 per polis.

Doorlopende reisverzekering
Er zijn drie varianten mogelijk. De drie varianten bevatten altijd S.O.S. hulpverlening, rechtsbijstand en ongevallen. De hoogte van de dekking voor Bagage en Medische kosten bepaalt voor welke variant u kiest.
U kunt tevens kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen waarvan Werelddekking de belangrijkste is.

Doorlopende annuleringsverzekering
Indien u een doorlopende annuleringsverzekering afsluit, krijgt u bij annulering voor aanvang van de reis de annuleringskosten vergoed. Indien u onverwachts uw reis moet afbreken dan krijgt u voor de niet genoten vakantiedagen de kosten vergoed.
U kunt ervoor kiezen om een reissom van € 1500,- of € 3000,- per persoon te verzekeren.

Doorlopende dubbel-zeker annuleringsverzekering
Met de dubbel-zeker variant speelt u op safe. Indien u eerder huiswaarts moet, dan krijgt u de volledige reissom terug; tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van uw vakantie.
U kunt ervoor kiezen om een reissom van € 1500,- of € 3000,- per persoon te verzekeren.

Ook bij een doorlopende verzekering betaalt u 21% assurantiebelasting. 
De poliskosten bedragen € 6,50 per polis.

 

Offerte aanvragen
Angkor daken Royal palace lelies
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier