Paspoort en visum Cambodja

Als u naar Cambodia reist, heeft u een geldig paspoort nodig dat minstens nog zes maanden geldig moet zijn bij aankomst in Cambodia. Tevens heeft u een visum nodig voor Cambodja.

Het is mogelijk om uw visum voor Cambodja voorafgaand aan uw reis te regelen. De ambassade bevindt zich in Brussel. U kunt ervoor kiezen het visum zelf te regelen in Brussel.
Maar wij kunnen ook bemiddelen bij het verzorgen van uw visum voor Cambodja. Hiervoor brengen wij naast de consulaire kosten voor het Cambodjaanse visum ook bemiddelingskosten in rekening.  De bemiddelingskosten bedragen € 50,- en dat is inclusief de verzendkosten voor het aangetekend terugsturen van uw paspoort.

Aiwa werkt samen met de Visumdienst in Breda. Via hun website kunt u checken welke benodigde documenten u moet aanleveren. Wij raden u aan uiterlijk vier weken voor vertrek te beginnen met de aanvraag van uw visum.

Het is ook mogelijk om het visum bij aankomst op de luchthaven van Phnom Penh of Siem Reap te verkrijgen. Het visum bij aankomst is geldig voor 30 dagen en kost 30 USD. Het dient cash betaald te worden. Hiervoor hebt u ook twee pasfoto’s nodig die aan de volgende eisen moeten voldoen :

- De pasfoto's dienen in kleur te zijn, met een egale witte achtergrond 
- De pasfoto's dienen recent en goedgelijkend te zijn 
- De pasfoto's moeten het officiële formaat hebben (35mm bij 45mm)

Ook is het mogelijk om online een e-visum aan te vragen.

Reist u vanuit Vietnam naar Cambodja, dan kan een visum aan de grensovergang worden geregeld. 

Offerte aanvragen
Angkor daken Royal palace lelies
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier