Thuisvaccinatie: Vaccinatie aan huis wanneer het u uitkomt!

Aiwa Reizen verzorgt reizen naar landen waarvoor enkele vaccinaties zijn aanbevolen. Wij zijn geen medische instantie en mogen u daarom geen officieel advies geven. Uit ervaring weten we dat hepatytis A, DTP en tyfus de meest gangbare inentingen zijn die u voor heel wat bestemmingen in Azië nodig hebt.

Voor vragen over vaccinaties kunt u contact opnemen met het GGD of het Havenziekenhuis.

Of u laat zich adviseren en vaccineren door onze partners van Thuisvaccinatie. Zij komen bij u thuis langs op de dag en het tijdstip dat het u past. Erg gemakkelijk en persoonlijk!

Waar Aiwa maatwerk levert op het gebied van uw reis naar Azië, voorziet Thuisvaccinatie.nl u van een advies op maat over de benodigde reisvaccinaties voor uw vakantiebestemming.

Thuisvaccinatie.nl biedt een unieke service: vaccinatie aan huis door een erkende arts, op het moment dat het u het beste uitkomt. Dat kan ‘s avonds na het werk zijn of in het weekend. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Thuisvaccinatie.nl hanteert vergelijkbare tarieven met de GGD of uw huisarts. Ondanks het feit dat er een arts aan huis komt, bent u dus niet duurder uit. Bovendien worden de kosten van de vaccinaties in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Maak vandaag nog een afspraak.

Het is van belang dat u zich ruim voor uw vertrek laat vaccineren met de benodigde reisvaccinaties. Sommige vaccins moeten namelijk meerdere keren worden toegediend (met vaststaande tussenpozen) voordat u volledig beschermd bent tegen de reizigersziekte. Bovendien heeft een vaccin, wanneer het eenmaal is toegediend, tijd nodig om de bescherming op te bouwen. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek te kijken welke vaccinaties u voor uw reis nodig heeft. Dan heeft u zeker voldoende tijd om goed beschermd op reis te gaan.

Meer informatie over het vaccinatieadvies voor Cambodja kunt u vinden op de website van Thuisvaccinatie.

Denk verder ook nog aan :
- Pleisters en jodium
- Anti diarree middel
- Aspirine / paracetamol
- Middel tegen brand- en schaafwonden ( Nestosyl)
- Middel tegen insectenbeten
- Anti muggen spray
- Zonnebrand
- Flesje desinfecteergel / ontsmettingsdoekjes

Uiteraard is bovenstaande lijst niet volledig en bent u zelf verantwoordelijk voor wat u allemaal meeneemt.

 

Offerte aanvragen
Angkor daken Royal palace lelies
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier