REIS - EN ANNULERINGSVERZEKERING

Bij de voorbereiding van uw reis mag een verzekering niet ontbreken. Aiwa Reizen stelt een reisverzekering verplicht. Tevens raden wij u ten zeerste aan een goede annuleringsverzekering af te sluiten.
Zonder reisverzekering kunt u namelijk tijdens uw vakantie onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten. En een annuleringsverzekering is er voor het geval u niet op reis kunt vertrekken of uw vakantie vroegtijdig moet beëindigen.
Aiwa Reizen werkt samen met Allianz Global Assistance. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld en beschikt wereldwijd over eigen alarmcentrales. De medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Allianz schakelt ter plaatse altijd de beste artsen of ziekenhuizen in.
Waar u ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Bij Aiwa Reizen hebt u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reis – en / of annuleringsverzekering.
Indien u meerdere keren per jaar reist, is een doorlopende verzekering voordeliger.
Zorg er ook altijd voor dat u Werelddekking hebt.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook terecht op de website van Allianz Global Assistance.

Indien u zelf elders een verzekering hebt, is het raadzaam te kijken of de dekking voldoende is voor uw reis. En check ook of u werelddekking hebt.

 

 

Offerte aanvragen
gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier