Paspoort en visum

Als u naar Vietnam reist, heeft u een geldig paspoort nodig dat minstens nog zes maanden geldig moet zijn bij aankomst in Vietnam.  
Tevens heeft u een visum nodig. Dat kunt u bij aankomst op de luchthaven regelen, maar daarvoor heeft u een autorisatiebrief nodig. Die autorisatiebrief moet in Hanoi uitgegeven worden bij de immigratie autoriteiten. Onze lokale agent zorgt er namelijk voor dat die autorisatiebrief wordt geregeld voor jullie.

Het regelen van een visum via ons is dus heel eenvoudig: na boeking vragen wij u uw paspoortgegevens toe te sturen (naam, geboortedatum, paspoortnummer, etc.). Ongeveer twee weken voor vertrek naar Vietnam zenden wij u vervolgens per email een zogeheten "toestemmingsformulier" van de Vietnamese immigratieautoriteiten toe. Dit formulier dient u te tonen bij het inchecken voor uw vlucht naar Vietnam: de luchtvaartmaatschappij wil immers zekerheid dat u Vietnam binnen mag. Ook bij aankomst in Hanoi dient u dit formulier te tonen, tezamen met een pasfoto en USD 25,- per persoon. Vervolgens krijgt u het visum uitgereikt.

 

Offerte aanvragen
gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier