Wij helpen u graag bij het boeken van uw internationale vlucht naar Vietnam.

Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten naar Vietnam. U vliegt altijd via één van de grote Aziatische steden. U kunt met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Bangkok vliegen  (onder andere met KLM) en vandaaruit naar Hanoi of Ho Chi Minh.  Maar u kunt ook kiezen voor Cathay Pacific of Singapore Airlines waar u eventueel een stopover kunt maken.

Indien gewenst kunnen wij in de offerte een internationale vlucht aanbieden. Dit kan u aangeven op het offerte aanvraagformulier. Wij zorgen ervoor dat uw vlucht goed aansluit bij uw reisschema.

Uiteraard staat het u vrij om zelf uw internationale vlucht te regelen. Toch zijn er enkele voordelen aan verbonden indien u via ons de vlucht boekt.  
Het zoeken naar een vlucht is tijdrovend. Laat het aan ons over om een gepaste vlucht voor u te zoeken die mooi aansluit bij uw reis.  Met onze ervaring kunnen wij u adviseren over de meest logische route. Wij denken met u mee en nemen de tijd om voor u de beste vlucht te zoeken.
Indien er een tijdswijziging plaats vindt, kunnen wij onze lokale agent meteen hierover contacteren zodat uw geregelde transfer keurig op tijd is.


Wij verkopen geen losse tickets. Bij ons kunt u enkel een internationale vlucht boeken in combinatie met een rondreis.

Offerte aanvragen
gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website heeft een CMS van de Websitemachine Chinees rijstpapier