Unieke beleving
Mobiele safari camps middenin Sri Lanka’s mooiste natuurparken of aan de rand van het park in private reserves (bij Yala, Udawalawe en Wilpattu NP). Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Dineren in de open lucht onder de sterren, natuurwandelingen maken direct vanuit het kamp, luisteren naar de geluiden van het bos vanaf de veranda voor uw tent, en genieten van de serene rust in het kamp. Big Game Camps is de pionier in Sri Lanka op het gebied van safaris en unieke natuurbelevingen.

Comfort midden in de natuur
De mobiele camps zijn meer dan comfortabel. De safari-tenten zijn voorzien van echte bedden, badkamer (met WC, douche en toilet), elektriciteit, muskietennet, stoelen, ventilator en vele andere voorzieningen. De gastvrije, vriendelijke en toegewijde staf doet er alles aan om het verblijf comfortabel te maken. Ontbijten, lunchen (3 of 5 gangen) en dineren (5 of 7 gangen) gebeurd in de buitenlucht. En het eten is meer dan voortreffelijk.

Onvergetelijke excursies
Vaak zijn er in en om het kamp al dieren te zien. Desondanks blijven de jeepsafaris een hoogtepunt. De zeer comfortabele safari-jeeps en uitstekend getrainde natuurgidsen zullen de jeepexcursies gegarandeerd tot een succes maken. De gidsen hebben niet alleen oog voor luipaarden, olifanten en lippenberen, maar vertellen ook over vogels, reptielen, amfibieën en over de flora.

Met respect voor de natuur
Tenslotte zijn de mobiele camps niet alleen low-impact op de omgeving, maar ook CO2 neutraal. De CO2 voetafdruk van uw verblijf in het camp wordt berekend en volledig gecompenseerd. Dat maakt de Big Game Camps tot de enige CO2 neutrale safari-camps in de wereld!

 

gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier