Aiwa is de Chinese naam van Eva Eyckmans; een geboren Belg die in 2002 naar Nederland kwam voor de liefde en er nooit meer is weggegaan.

Eva studeerde sinologie (Chinese taal en cultuur) in Leuven en zette in 1995 haar eerste stappen in China.  Met haar passie voor reizen, bezocht ze naast China nog vele andere Aziatische landen. Ook in Afrika en Zuid Amerika is Eva op ontdekkingsreis geweest maar toch heeft ze haar hart verloren aan Azië. Een optelsom van de vriendelijke bevolking, heerlijk eten, een rijke historie, wapperende gebedsvlaggen en een prachtige natuur. Daarnaast is Eva gek op kleurrijke markten, festivals en minderheden; ingrediënten voor een geslaagde reis in Azië.
Na ruim tien jaar gewerkt te hebben als reisadviseur en productmanager besloot Eva om haar eigen bedrijf op te zetten en dat is Aiwa Reizen geworden. 

 

Uw tijd is kostbaar en schaars. Wij beseffen dat het moeilijk en tijdrovend is om zelf een reis te bedenken die bij u past. Op internet is namelijk zoveel te vinden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Aiwa helpt u graag! Met veel zorg en aandacht stellen wij graag uw unieke reis samen.

U bepaalt zelf de lengte van uw reis, in welke ( luxe) accommodatie u logeert en welke excursies u graag opneemt in de reis.
Met uw partner op reis of met het hele gezin ? Relaxen in een luxe resort op de Malediven of hiken naar de Everest in Nepal? Wandelen over de Chinese Muur of de Taj Mahal bewonderen? Delhi zien ontwaken op de fiets of een kookcursus volgen bij Angkor Wat? Met uw wensen en onze deskundigheid wordt een droom werkelijkheid.

We willen onze klanten graag bijzondere ervaringen meegeven. Dit in de vorm van sfeervolle accommodaties of excursies die uw reis een extra dimensie geven. Door jarenlange reis – en werkervaring heeft Aiwa een goed en betrouwbaar netwerk van lokale agenten opgebouwd.
Bij Aiwa gaat het niet om de prijs. Bij Aiwa gaat het om persoonlijk contact, kwaliteit en het genieten van een mooi product. Aiwa wil niet de goedkoopste zijn, maar wil de klant een onvergetelijke reis met bijzondere ervaringen bezorgen. Dat is onze kracht.

gebedsvlaggen lotusknop spices
website maken Chinees rijstpapier