Op onze website staan enkele voorbeeldreizen. Deze reizen kunt u meteen boeken, maar in feite dienen ze ter inspiratie. Zo krijgt u een beeld van de routes en accommodatie die Aiwa aanbiedt.

Omdat wij maatwerk leveren, is elke reis uniek. Laat ons weten wat uw reisplannen zijn en waar u heen wilt. Vervolgens gaan wij voor u een reis op maat samenstellen. Wij vernemen graag wanneer u wenst te vertrekken, hoe groot uw reisgezelschap is, hoe lang de reis mag duren en wat u precies wilt zien of ervaren. 

Via de website kunt u een offerte aanvragen. Maar wij vinden het erg prettig om persoonlijk contact te hebben om uw reiswensen te bespreken. Dat doen we het liefst telefonisch of tijdens een gesprek bij u thuis of op ons kantoor.

Op basis van uw wensen, stellen we een vrijblijvende offerte op. Wij streven ernaar u binnen enkele dagen per mail de offerte toe te sturen.
De offerte kunt u zonder enig probleem nog aanpassen zodat we uiteindelijk bij de reis uitkomen die u wenst te maken. Die reis kunt u vervolgens boeken via de boekingslink die we u mailen.

Nadat wij uw boeking ontvangen hebben, gaan wij aan de slag voor u. Wij geven de reservering van uw reis door aan onze lokale agent en wij maken een factuur voor u op.
Wanneer de reis bevestigd is door onze agent, ontvangt u van ons een bevestiging.
Twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheiden.

Tijdens de voorbereiding van uw reis kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht met uw vragen.

Wij gaan ervan uit dat de reis naar wens verloopt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan kunt u altijd contact opnemen met ons en met de lokale agent. 

Na afloop van uw reis vinden wij het prettig nog even contact te hebben om de reis na te bespreken. 

gebedsvlaggen lotusknop spices
website maken Chinees rijstpapier