Persoonlijk en kwalitatief maatwerk, dat is wat we doen.    

  • Wij hebben alle bestemmingen persoonlijk bezocht en hebben dus veel bestemmingskennis.

  • Wij kiezen voor sfeervolle en kleinschalige accommodatie. Veel van onze hotels hebben we ook persoonlijk bezocht, of we hebben er zelf gelogeerd. 

  • Wij bieden bijzondere ervaringen aan zoals een fietstocht in Beijing met Nederlandstalige begeleiding, een foodtour maken waarbij u verschillende lokale gerechten proeft, overnachten in een hangmat tijdens een hike in Cambodja of een kookcursus bij locals.

  • Mogelijkheid om authentieke plaatsen te bezoeken waar weinig toeristen komen.

  • Professionele service vinden wij erg belangrijk. Wij kennen onze partners ter plaatse al jaren en zij weten wat onze verwachtingen zijn waardoor u verzekerd bent van een goede en betrouwbare service ter plaatse.

  • Wij komen graag bij u langs om de reis te bespreken. Dit kan 's avonds maar ook in het weekend. Tevens zijn wij telefonisch in de avonduren of het weekend te bereiken.

 

 

Nieuws

Vakantiebeurs Bijzondere reizen

Het is weer de maand van de vakantiebeurzen. Wij zijn aanwezig op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen. Deze vindt plaats op 6 en 7 januari in Amsterdam in de Beurs van Berlage. Daar staan we op st... lees verder

Verre Reizen event Antwerpen

Op 14 en 15 oktober zijn wij aanwezig op het Verre Reizen Event dat gehouden wordt in de Waagnatie in Antwerpen. Bent u op zoek naar reisinspiratie of wilt u uw reisplannen bespreken, kom dan zeker la... lees verder

gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier