Aiwa is de Chinese naam van Eva Eyckmans, oprichter van Aiwa Reizen.
Mijn passie voor Azië ontstond vroeg. Na de middelbare school studeerde ik Chinese taal en cultuur in Leuven. Na mijn studie verhuisde ik naar China om er verder te studeren en te werken als reisbegeleidster. 

Mijn passie voor reizen bracht me in de afgelopen twintig jaar naar vele andere Aziatische landen. Dit unieke continent heeft zoveel te bieden: een rijke historie, heerlijk eten, een spectaculaire natuur en supervriendelijke bevolking. Verder ben ik gek op kleurrijke markten, festivals en minderheden; ingrediënten voor een geslaagde reis in Azië.

Na vele jaren als travel consultant en product manager te hebben gewerkt, heb ik nu mijn eigen bedrijf opgericht. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen met iedereen die een onvergetelijke reis wenst te maken naar Azië.

Nieuws

Vakantiebeurs Bijzondere reizen

Het is weer de maand van de vakantiebeurzen. Wij zijn aanwezig op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen. Deze vindt plaats op 6 en 7 januari in Amsterdam in de Beurs van Berlage. Daar staan we op st... lees verder

Verre Reizen event Antwerpen

Op 14 en 15 oktober zijn wij aanwezig op het Verre Reizen Event dat gehouden wordt in de Waagnatie in Antwerpen. Bent u op zoek naar reisinspiratie of wilt u uw reisplannen bespreken, kom dan zeker la... lees verder

gebedsvlaggen lotusknop spices
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl Chinees rijstpapier