Familie Beyen - VIETNAM EN CAMBODJA

We hebben echt een fantastische reis gehad! Prachtige landen, vriendelijke mensen en alles super geregeld door jullie. De hele reis  beviel ons heel goed - mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. En fijn om zuiden van Vietnam te combineren met Cambodja  - toch heel andere culturen, gesprekken. 
Gids in vietnam was zeer goed - Hai - wist heel veel te vertellen, maar langs de andere kant ook een heel goede dosering wanneer even rust te houden en wanneer te babbelen. Voelde alles zeer goed aan. Heerlijk gegeten ook van alle locale gerechten.
Vooral in Cambodja waren de hotels super - echt heerlijke rustpunten ( en goede verfrissende duiken). Ook heel goede service en zeer vriendelijk. 
Het was fijn voor alle ritten om ruime busjes te hebben, zeker in de hitte was het fijn om niet op elkaar geplakt te zitten. 
Dus een fantastische reis gehad, we hebben er allemaal echt van genoten! Dank je wel voor het organiseren van de prachtige reis en al je goede aanbevelingen!

Madelon en Henk - INDIA EN NEPAL

Wij hebben een geweldige reis gehad en het was allemaal heel goed verzorgd. Genoten van de prachtige Indiase steden en rondleidingen, met name Old Delhi heeft veel indruk gemaakt. 
De chauffeur die we in India hadden was erg goed, hij heeft ons nog een paar plekjes laten zien die niet in het reisschema stonden.
Nepal was echt prima, goede gids voor de trekking en ook de chauffeurs in Nepal waren goed. Kathmandu een prachtstad evenals Pokhara.
Bedankt dat jij deze prachtige reis voor ons hebt willen samenstellen. Super tevreden hoe dit ons allemaal aangeboden is en hoe de problemen die zich vlak voor de reis aandienden opgelost zijn.

Yvonne en Jos - INDIA

We hebben een fantastische, onvergetelijke reis gehad. Meerdere indrukwekkende ervaringen zullen we nooit meer vergeten. De prettige en duidelijke communicatie voorafgaand aan onze reis was prettig. Ook de snelle mailwisseling tijdens onze vakantie waardeerden we zeer. We waren erg onder de indruk van de goede organisatie door de plaatselijke agenten. We zijn als het ware geleid door India.
De reis voldeed méér dan aan onze verwachtingen. 

Remco, Els en Pleun - CHINA EN TIBET  

We hebben een fantastische vakantie gehad. Erg onder de indruk van het land en de mensen en dat geldt zeker voor Tibet. De organisatie is vlot en goed verlopen.

Familie Holtackers - CHINA 

We hebben een prachtige reis in China gehad
Alles was supergoed geregeld en verzorgd. Mooie en afwisselende hotels, vervoer klopte altijd.

Joost en Yvonne - VIETNAM EN CAMBODJA

Wij zijn weer thuis en aan het werk na een hele mooie en indrukwekkende reis. Wij zijn erg tevreden over hoe alles gelopen en georganiseerd is. De gidsen en chauffeurs waren fijne en prettige mensen, spraken redelijk tot goed Engels en vooral Nam heeft ons veel over Vietnam geleerd.
De excursies kleinschalig en bij de lokale bevolking hebben we als heel prettig ervaren en hebben ons een goed beeld gegeven van de cultuur en historie in beide landen.

Chantal en Ivo - SRI LANKA 

We kunnen deze reis zeker aanbevelen! We genieten er nog steeds van na. Nogmaals dank voor het organiseren.
Onze chauffeur was echt een topper! Zet zich in voor klant, kan zich inleven in wat een klant wel of niet wil en overlegt, ontwijkt gelukkig olifanten in het donker en is vriendelijk, geduldig en een prettig persoon om mee om te gaan. We hebben genoten van de vakantie en misschien wel de eerste keer dat we ondanks het volle programma uitgerust thuis komen.

Franke en Gerritdien - INDIA 

Zoals je in ons verslag hebt kunnen lezen, hebben we werkelijk een fantastische vakantie gehad. Over een aantal jaren willen we graag nog eens naar Zuid-India!
Dank je wel Aiwa, dank je wel Eva…

Willem en Henriette - VIETNAM

Dank voor je bemiddeling en het meehelpen uitstippelen van onze reis.
Highlights:
Homestay bij familiepension was top. Cees en Bob hebben ons goed geholpen tijdens ons verblijf en we zijn daar heel gastvrij ontvangen. 
Fietstocht Hanoi was een ervaring op zich. 

Mekong Delta vonden we geweldig.
Halong Bay en overnachting op boot was ook top. 

Tom en Helmie - SRI LANKA

Het was een prachtige reis en alles was goed geregeld. Wat dat betreft een compliment.
De chauffeur was een aardige oude baas. Betrouwbaar in afspraken en ook op de weg. Hij was ook erg zorgzaam. 
The Other Corner heeft wat ons betreft een toplocatie. Leuke huisjes met goede voorzieningen, een leuk zwembadje en heel lief personeel. Eten ook prima.
Waterfall homestay vonden we echt top. En Fairway Colombo was prima stadshotel op de perfecte plek.

 

gebedsvlaggen lotusknop spices
website maken Chinees rijstpapier